zaterdag 15 april 2017

Onze Heilige Kracht........









Het wordt tijd dat wij onze eigen Engelenvleugels open gaan slaan. Dat wij onze eigen kleuren gaan herkennen en erkennen. Wij mensen bezitten een Heilige Kracht. Een kracht om lief te hebben, om te zorgen, om te koesteren. Laten we die kracht inzetten……..op onze eigen wijze.



Niet meer toekijken hoe ‘de groten der Aarde’ zoveel kapot maken, dingen doen die geen daglicht verdragen. En ja ook jij, iedereen kan een steentje bijdragen, door liefde, aandacht, compassie uit te stralen naar de ander, naar alle levende wezens die hier op Moeder Aarde leven. Als de liefde en aandacht oprecht is……wordt het gevoeld……….





Masuru Emoto liet het ons zien………de waterkristallen die veranderden onder goede of slechte aandacht…..en weet je ook nog dat wij mensen uit ongeveer zo’n 70% water bestaan? Als je je dan realiseert wat je allemaal bij de ander teweeg kan brengen……..dan weet je wat je zelf in handen hebt, zoveel kracht, Heilige Kracht. Die ons zomaar gegeven is, en wat we zó gemakkelijk kunnen inzetten. Gewoon door wat liefde te laten zien, compassie uit te stralen. En aan de andere kant te zien, dat een mens op kan bloeien, kan groeien tot wie hij zou kunnen zijn, met wat extra aandacht en oprechtheid en liefde.



Ik wens je een mooie Stille Zaterdag en de hoop……dat je je Vleugels open zult gaan slaan…..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.